Etapele proiectului

Faza I

25 km de traseu

Bulboaca drumetie - 12 km
Bulboaca - Hirbovat Drumetie - 15 km

Faza II

50 km de traseu

Bulboaca Varnita - 20 km
Bulboaca - Gura Bicului Drumetie - 30 km

Faza III

25 km de traseu

Bulboaca - Hirbovat - Varnita - Gura Bicului - 20 km

Transformăm Satele Noastre
Oportunități, Recreere și Incluziune

Ce probleme abordăm?

1. Dezvoltarea Rurală Neglijată: Satele noastre suferă din cauza economiei rurale subdezvoltate și a lipsei de oportunități de investiții.

2. Inegalitate de Oportunități: Comunitatea locală, în special femeile și tinerii, se confruntă cu acces limitat la activități de recreere de calitate.

3. Oportunități Nepreluate: Pierdem potențiale venituri pentru comunitate din vizitatorii și turiștii care vin la Castel MIMI.

4. Incluziune Socială: Femeile, tinerii și refugiații rămân vulnerabili în fața crizelor regionale, cu o incluziune socială redusă.

Alătură-te misiunii noastre de a transforma aceste provocări în oportunități și de a contribui la dezvoltarea durabilă a satelor noastre. Participă la Gala Concert pentru a sprijini schimbarea și crearea unui viitor mai strălucit pentru toată comunitatea!

Dezvoltăm

Schimbăm Satele Noastre - Creează un Viitor Mai Strălucit!

Ce oferim:

- Prosperitate Crescută: Dezvoltăm oportunități pentru a îmbunătăți nivelul de bunăstare al comunității.

- Antreprenoriat Turistic: Oferim posibilitatea de a deschide noi afaceri turistice mici, stimulând economia locală.

- Diversificarea Veniturilor: Producătorii agricoli vor avea șansa să își diversifice sursele de venit.

- Oportunități pentru Femei și Tineri: Oferim mai multe oportunități de dezvoltare pentru femei și tineri.

- Reducerea Sindromului Urbanizării: Îmbunătățim opțiunile economice și de petrecere a timpului, motivând tinerele mame și tații să rămână acasă în satul lor.

- Proiect Pilot de Impact: Creăm un proiect pilot cu potențial de a influența întreaga țară și regiune.

Alătură-te nouă pentru a face parte din această schimbare pozitivă și pentru a crea un viitor mai strălucit pentru toată comunitatea noastră!

Prin ce este diferit acest traseu

Descoperă un Traseu Unic și Excepțional!

Ce ne face deosebiți:

- Locație Strategică: Traseul nostru se află în vecinătatea uneia dintre cele mai celebre atracții turistice din țară - Castel MIMI, care atrage zeci de mii de vizitatori în fiecare an.

- Parte a Evenimentelor de Prestigiu: Suntem mândri să facem parte din seria de evenimente organizate de Castel MIMI și Fundația Constantin MIMI, ceea ce adaugă o notă de prestigiu traseului nostru.

- Parteneriate de încredere: Lansarea traseului este susținută de Ministerul Culturii și Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, oferindu-i autenticitate și sprijin guvernamental.

- Lansare Treptată cu Evenimente Atractive: Traseul nostru va fi dezvăluit treptat printr-o serie de evenimente captivante, atrăgând atenția călătorilor interni.

- Experiență pentru Toată Familie: Primii 2 km de traseu sunt special dedicați familiilor, oferind activități și zone de recreere cu un accent special pe copii.

- Implicarea Comunității: Am lucrat împreună cu comunitatea locală pentru a identifica punctele de atracție și istoria acestor locuri, adăugând o notă autentică și unică experienței noastre.

Donează

Donează acum și contribuie la schimbarea lucrurilor în bine!
Cheltuielile noastre sunt transparente și oricine poate verifica cum sunt gestionate.